آلمان یکی از مقصدهای محبوب برای تحصیلات بین المللی است و امکانات فراوانی برای مهاجران برای تحصیل در این کشور وجود دارد. در زیر به برخی از امکانات آلمان برای تحصیل مهاجران اشاره می کنم:

برنامه های تحصیلی متنوع: آلمان برنامه های تحصیلی متنوعی در تمامی سطوح تحصیلی از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و دوره های پژوهشی ارائه می دهد. همچنین، برنامه هایی مانند تحصیل به عنوان دانشجو تبادلی، بورسیه ها و اعانه های تحصیلی برای دانشجویان بین المللی نیز موجود است.

هزینه های تحصیلی مناسب: بسیاری از دانشگاه ها در آلمان شهرت دارند که دوره های تحصیلی رایگان یا با هزینه های نسبتاً کمتری را برای دانشجویان بین المللی ارائه می دهند. همچنین، هزینه زندگی در برخی از شهرهای آلمان نیز نسبتاً مناسب است.

کیفیت آموزش عالی: دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی در آلمان برای کیفیت بالای آموزش و تحقیقات مشهور هستند. دانشجویان می توانند از فرصت های آموزشی پیشرفته، امکانات پژوهشی و فرصت های شغلی پس از فارغ التحصیلی بهره مند شوند.

داشتن مهر ویزای شینگن یا سایر مهر های معتبر در پاسپورت نیز، شانس شما را برای دریافتویزای آلمانافزایش می دهد.

زبان آموزی و پشتیبانی زبانی: بسیاری از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی در آلمان دوره های زبان آلمانی رایگان یا با هزینه کمتری ارائه می دهند. همچنین، برخی از دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی نیز در دانشگاه ها وجود دارد.

پشتیبانی و خدمات مخصوص مهاجران: بسیاری از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی در آلمان خدمات مخصوصی برای مهاجران فراهم می کنند، از جمله مشاوره تحصیلی، حمایت از امور مالی و مسکن، و خدمات اجتماعی و فرهنگی.

به طور کلی، آلمان به عنوان یکی از مقاصد برجسته برای تحصیلات بین المللی شناخته می شود و امکانات فراوانی برای مهاجران برای تحصیل و به دست آوردن تجربه تحصیلی ممتاز در این کشور وجود دارد.

کار دانشجویی در حین تحصیل در آلمان

یکی از ویژگی های تحصیل در آلمان،اجازه ی کار حین تحصیلبرای دانشجویان هست، دانشجویان می توانند تا 20 ساعت در هفته کار کنند و بخشی از هزینه های زندگی خود را تامین نمایند.

برای اثبات تمکن مالی بهسفارت آلمانراه دیگری نیز، وجود دارد که آن هم تأمین هزینه های تحصیل و زندگی شما توسط شخص دیگری است.

شرایط سنی برای تحصیل در آلمان

در سراسر جهان برای مقاطع تحصیلی مختلف، بازه سنی خاصی را در نظر گرفته اند. کشور آلمان نیز از این قاعده مستثنی نیست. باید بدانید که این موضوع مخصوصا در مورد مدارس این کشور صدق می کند. درست است که در ایران دوره ابتدایی از سن ۷ سالگی آغاز می شود، ولی در این کشور سن ورود به مدرسه شش سالگیست. دوره ابتدایی از سن شش الی ده سالگی طول می کشد و سپس نوبت به مقطع تحصیلی متوسطه می رسد. به طور کلی دوره متوسطه می تواند تا ۱۸ سالگی به طول بیانجامد ولی دانش آموزان پس از اتمام دوره ابتدایی با انتخاب های زیادی روبرو هستند. با توجه به اینکه دانش آموز تصمیم دارد پس از اخذ دیپلم مستقیما وارد بازار کار شود و یا اینکه برای دوره لیسانس اقدام کند می تواند یکی از مراکز آموزشی را انتخاب کند. برخی مدارس متوسطه با آموزش های حرفه ای و عملی شرایطی مشابه دوره های کارآموزی را برای افراد فراهم می کنند.

برایاخذ ویزای آلمانو حق اقامت در این کشور، نیاز است مدارکی را برای اثبات توانایی مالی خود به سفارت آلمان، ارائه دهید.

فارغ التحصیلان دوره دیپلم می توانند به سرعت وارد دوره های کارشناسی شوند. اما متاسفانه دولت آلمان برای دانشجویان بین المللی در مقطع کارشناسی محدودیت سنی خاصی را اعمال کرده است. در واقع حداکثر سن متقاضی دوره لیسانس باید ۲۱ سال باشد. برای سنین بالاتر روند پذیرش سخت تر شده و به دلایل قانع کننده ای نیاز دارد. اما مطمئنا مزایای متعدد تحصیل در آلمان به قدری زیاد است که توصیه می شود تا حد امکان به دنبال راه حلی برای این موضوع باشید. محدودیت سنی در مورد دوره کارشناسی ارشد افزایش پیدا کرده و تا سن ۳۰ سالگی ادامه می یابد. اما نوبت به دوره دکترا که می رسد سخت گیری های مربوط به سن متقاضی تا حد زیادی کاهش می یابد. بدین معنی که برای این دوره هیچ حداکثر سنی اعلام نشده است. اما باز هم شرایط رقابت خاصی بین متقاضیان وجود داشته که در پذیرش یا عدم پذیرش درخواست دانشجو تاثیر می گذارد.

تحصیلات در آلمان

دوره ,آلمان ,تحصیلی ,تحصیل ,دانشجویان ,هزینه ,برای تحصیل ,وجود دارد ,مؤسسات آموزشی ,دوره ابتدایی ,برای دانشجویان
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها